Category: ,

Selbert Perkins Design, working with Elkus Manfredi Architects, developed an Environmental Communications Master Plan for the new Blue Cross Blue Shield of Massachusetts headquarters in Boston and offices in Quincy and Hingham. Our comprehensive Master Plan transformed 15 floors of corporate space into a dynamic branded environment that inspires employees and visitors while reflecting BCBSMA’s commitment to a “Culture of Wellness” and environmentally-friendly design.

Environmental communications elements include signage and wayfinding, interpretive elements, wall treatments, floor treatments, and sculptural elements. View the full gallery of photos here.

  • BCBS Wellness Center Stairway
  • BCBS Wellness Center Stairway
  • BCBS Foundation Massachusetts Entrance
  • BCBS Hallway Timeline
  • BCBS Hallway Timeline
  • BCBS "Innovation"
  • BCBS Timeline Wall
  • BCBS "Our Community Service"
  • BCBS "Our Associates" #2
  • BCBS 20th Floor Landing
  • BCBS Stairway
  • BCBS Logo on Glass Wall
  • BCBS "Our Associates" #1
  • BCBS "it happens here"
  • BCBS Elevator Bay
  • BCBS "healthy decisions" #2
  • BCBS Elevator Lobby
  • BCBS Kitchen
  • BCBS "healthy decisions" #1
  • BCBS Cafe
  • BCBS Entrance and Timeline
  • BCBS Kitchen
  • BCBS Cafe
  • BCBS Entry Lobby and Timeline
  • BCBS Entry Lobby and Timeline